Studio KEYATIVE

Waar jouw creativiteit tot uiting kan komen…


Studio KEYATIVE verhuurt een van de grootste chromakey studio’s van Brabant. Een studio voor professionele digitale foto- en filmproducties. Studio KEYATIVE beschikt over een studio waar met licht en geluid mooie en zorgvuldige foto- en video-opnames gemaakt kunnen worden tegen een witte of groene achtergrond. De witte achtergrond biedt een neutraal decor, terwijl je met de groene achtergrond een dynamisch beeld kunt creëren. 

 

Chromakey

Onze chromakey studio bestaat uit een permanent uitgelichte U-vormige limbo* green screen en is in 5 minuten draai klaar. Dit is uitermate geschikt voor kleinere producties waarvan een hoge kwaliteit wordt verwacht. Ideaal voor pack- en productshots, interviews, castings, trainingen, screentests, workshops, e-learning, muziekclips, live streaming webinars enzovoorts.De groene wand is volledig egaal uitgelicht.

 

Virtual studio

De chromakey studio is ook te gebruiken als ‘virtual studio’. Studio KEYATIVE kan tot maximaal 10 geschakelde camera’s tegelijk live van een virtual decor voorzien. Webinars of nieuwsprogramma’s kunnen dan snel en eenvoudig gedraaid worden zonder lange ombouwtijden van het decor. Omdat keying live plaatsvindt, behoort eindeloos renderen in de postproductie tot verleden tijd. De virtuele decors kunnen makkelijk worden aangepast aan de vormgeving van je eigen bedrijf en zijn voordelig in aanschaf.

 

Webinars

Studio KEYATIVE heeft een glasvezel verbinding. Hierdoor is het mogelijk opnames live te streamen. 

 

LET OP!

De studio bevindt zich op de 1e etage en er is helaas geen lift. Houd daar rekening mee.

Afmetingen

 

Limbowand:  4m x 8m x 4m

Vloer:        8m x 8m.

 

Equipment

Verlichting:

21 60×60 dimbaar ledpaneellicht

18 Elation TVL1000-II BI-colour DMX light

1 Elation 16 kanaals faderdesk

 

De studio inclusief verlichting is kaal te huur, maar ook in combinatie met een cameraman of ander personeel. Voor meer informatie over de tarieven kun je contact met ons opnemen. 

 

Verdere aanwezige apparatuur: 

1 Blackmagic Design SmartView HD

1 Blackmagic Hyperdeck Studio 

Autocue

sdi kabels

 

 

Kleding / Make-Up

Er is een comfortabele ruimte waar acteurs kunnen worden gegrimeerd en zich kunnen omkleden of ontspannen.

 

Connected

De studio is voorzien van een snelle wireless internet verbinding. Upload je materiaal over razendsnel glasvezel naar het postproductiebedrijf van jouw keuze.

 

Heldere tarieven

Geen vervelende verassingen achteraf: we rekenen heldere tarieven zonder bijkomende kosten. Stroom, verwarming, schoonmaak, koffie, thee en supersnel internet, het is allemaal in de huurprijs inbegrepen. Ook geen toeslagen als het onverhoopt wat langer duurt. En zeg nou zelf, waar kun je vandaag de dag nog gratis parkeren voor de deur?